Stefánia vagdalt recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg darált hús
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1/4 kg fehér kenyér
- 3-4 fej vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- ízlés szerint majoránna
- ízlés szerint köménymag
- ízlés szerint pirospaprika
- ízlés szerint füstölt pirospaprika
- 2 ek csípôs pirosarany
- ízlés szerint zsemlemorzsa
- 6 keményre főzött
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - pár szelet bacon
Elkészítése:
A darált húst ízesítjük a fűszerekkel, majd beleütjük a tojásokat. A kenyeret vízbe áztatjuk, amíg éznak addig felaprítjuk a hagymákat, majd a húsos masszához keverjük a kinyomkodott kenyérrel.
Kóstoljuk, majd ízesítjük még ízlés szerint és adjunk hozzá zsemlemorzsát.
Egy tepsibe sütőpapírt teszünk, amit megszórunk zsemlemorzsával és ráhalmozzuk a fasírt massza felét, a massza közepébe helyezzük sorban a főtt tojásokat, majd a maradék masszával befedjük és újra megszórjuk morzsával.
Tetejére bacont teszünk és előmelegített sütőben 190 fokon kb 1 órán keresztül sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »









