Stefánia vagdalt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg darált hús
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1/4 kg fehér kenyér
- 3-4 fej vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- ízlés szerint majoránna
- ízlés szerint köménymag
- ízlés szerint pirospaprika
- ízlés szerint füstölt pirospaprika
- 2 ek csípôs pirosarany
- ízlés szerint zsemlemorzsa
- 6 keményre főzött
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- pár szelet bacon
Elkészítése:
A darált húst ízesítjük a fűszerekkel, majd beleütjük a tojásokat. A kenyeret vízbe áztatjuk, amíg éznak addig felaprítjuk a hagymákat, majd a húsos masszához keverjük a kinyomkodott kenyérrel.
Kóstoljuk, majd ízesítjük még ízlés szerint és adjunk hozzá zsemlemorzsát.
Egy tepsibe sütőpapírt teszünk, amit megszórunk zsemlemorzsával és ráhalmozzuk a fasírt massza felét, a massza közepébe helyezzük sorban a főtt tojásokat, majd a maradék masszával befedjük és újra megszórjuk morzsával.
Tetejére bacont teszünk és előmelegített sütőben 190 fokon kb 1 órán keresztül sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »