Stefánia vagdalt recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
100 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg darált hús
- 4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1/4 kg fehér kenyér
- 3-4 fej vöröshagyma
- 3-4 gerezd fokhagyma
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- ízlés szerint majoránna
- ízlés szerint köménymag
- ízlés szerint pirospaprika
- ízlés szerint füstölt pirospaprika
- 2 ek csípôs pirosarany
- ízlés szerint zsemlemorzsa
- 6 keményre főzött FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- pár szelet bacon
Elkészítése:
A darált húst ízesítjük a fűszerekkel, majd beleütjük a tojásokat. A kenyeret vízbe áztatjuk, amíg éznak addig felaprítjuk a hagymákat, majd a húsos masszához keverjük a kinyomkodott kenyérrel.
Kóstoljuk, majd ízesítjük még ízlés szerint és adjunk hozzá zsemlemorzsát.
Egy tepsibe sütőpapírt teszünk, amit megszórunk zsemlemorzsával és ráhalmozzuk a fasírt massza felét, a massza közepébe helyezzük sorban a főtt tojásokat, majd a maradék masszával befedjük és újra megszórjuk morzsával.
Tetejére bacont teszünk és előmelegített sütőben 190 fokon kb 1 órán keresztül sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.