Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Stefánia vagdalt recept

Stefánia vagdalt
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
100 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg darált hús
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1/4 kg fehér kenyér
    • 3-4 fej vöröshagyma
    • 3-4 gerezd fokhagyma
    • ízlés szerint só
    • ízlés szerint bors
    • ízlés szerint majoránna
    • ízlés szerint köménymag
    • ízlés szerint pirospaprika
    • ízlés szerint füstölt pirospaprika
    • 2 ek csípôs pirosarany
    • ízlés szerint zsemlemorzsa
    • 6 keményre főzött  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • pár szelet bacon

    Elkészítése:

    A darált húst ízesítjük a fűszerekkel, majd beleütjük a tojásokat. A kenyeret vízbe áztatjuk, amíg éznak addig felaprítjuk a hagymákat, majd a húsos masszához keverjük a kinyomkodott kenyérrel.

    Kóstoljuk, majd ízesítjük még ízlés szerint és adjunk hozzá zsemlemorzsát.

    Egy tepsibe sütőpapírt teszünk, amit megszórunk zsemlemorzsával és ráhalmozzuk a fasírt massza felét, a massza közepébe helyezzük sorban a főtt tojásokat, majd a maradék masszával befedjük és újra megszórjuk morzsával.

    Tetejére bacont teszünk és előmelegített sütőben 190 fokon kb 1 órán keresztül sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá