Káposztás sztrapacska recept

Hozzávalók:
- 2 kg káposzta
- 1,5 kg burgonya
- 50 dkg finomliszt
- 1 dl napraforgó olaj
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A káposztát lereszeljük, majd olajon sóval, borssal megdinszteljük.
Közben nagy fazékban forralunk vizet, sóval és kicsi olajjal.
Amíg a víz felforr, addig a krumplit nyersen lereszeljük krumplireszelőn. Keverünk bele egy egész tojást, sót, borsot és annyi lisztet, hogy kemény masszát kapjunk.
Ezt a krumplis masszát nokedliszaggatón a forrásban lévő vízbe szaggatjuk. Kb 7-10 perc alatt megfő, ekkor leszűrjük és összekeverjük a káposztával.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »