Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombapörkölt pirított tarhonyával recept

Gombapörkölt pirított tarhonyával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg gomba
    • 25 dkg tarhonya
    • 2 fej vöröshagyma
    • 6 ek olaj
    • 2 kávéskanál fűszerpaprika
    • só, őrölt bors ízlés szerint

    Elkészítése:

    A hagymát és a gombát megtisztítjuk és felvágjuk.

    Az olaj felét felforrósítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát, majd rátesszük a gombát és kb 5 percig pirítjuk. Ekkor hozzáadjuk a paprikát és annyi vizet, ami ellepi. Sózzuk, borsozzuk, majd lefedve puhára főzzük.

    A tarhonyát a maradék olajon megpirítjuk, majd felöntjük 5 dl forró vízzel és lefedve puhára főzzük.

    A kész pörköltet a tarhonyával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá