Töltött fasírt recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 40 dkg darált sertéshús
- 10-15 dkg zsemlemorzsa
- pirospaprika
- őrölt bors
- só
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- őrölt fűszerkömény
- 8 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- olaj
Elkészítése:
A darálthúst a zsemlemorzsával, a pirospaprikával és a zúzott fokhagymával összedolgozzuk, majd sóval, borssal, őrölt fűszerköménnyel ízesítjük.
A masszából gombócot formázunk és a belsejébe főtt tojás szeleteket nyomunk, majd forró olajban megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »