Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Darált húsos sajtos-sonkás rudacskák recept

Darált húsos sajtos-sonkás rudacskák
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    A rudacskákhoz:

    • 60-70 dkg darált hús(sertés,pulyka stb)
    • 40 dkg főtt áttört burgonya
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • őrölt bors
    • petrezselyemzöld
    • Panírozáshoz:
    • liszt
    • tojás
    • zsemlemorzsa

    A sütéshez:

    • olaj
    • A töltelékhez:
    • trappista vagy más kemény sajt
    • vékony füstölt sonka szeletek(lehet gépsonka is)

    Elkészítése:
    A hozzávalókat összedolgozzuk.
    Egy tenyérnyire való nagyságokat simítunk a kezünkkel,ráteszünk egy sonka szeletet,rá a sajt darabot és összegurgatjuk hosszúkásra(gombóc formára is formázhatjuk).
    Bepanírozzuk és olajban fedő alatt lassú tűznél kisütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá