Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Vienetta recept

Vienetta
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:
    Tésztához:

    • 6  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 6 ek porcukor
    • 6 ek liszt
    • 12 g sütőpor

    Krémhez:

    • 2 cs tejszínízű pudingpor
    • 6 dl tej
    • 15 dkg porcukor
    • 25 dkg vaj
    • 15 dkg étcsokoládé

    Elkészítése:

    A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. Egy 22*30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral. A tésztát 3 részre osztjuk és külön-külön megsütjük. A kihűlt piskótát hosszában elvágjuk, így lesz 6 lapunk.

    A pudingporokat a cukorral, tejjel simára keverjük és sűrűre felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A kihabosított margarinnal összekeverjük jó habosra és a lapokat egymás után megtöltjük. Olvasztott csokival minden sort meglocsolunk.

    A sütemény oldalát és tetejét is lekenjük a krémmel, olvasztott csokival csurgatjuk le.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá