Pikk-pakk szelet recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók (a bögre 2 dl-es):
- 2 bögre finomliszt
- fél bögre cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 csomag sütőpor
- 2,5 dl tej
- 1 dl étolaj
- bármilyen friss vagy aszalt gyümölcs, vagy kompót, csokidarabok
Elkészítése:
A hozzávalókat egy tálban összekeverjük, beleforgatjuk a gyümölcsök és/vagy csokidarabkák háromnegyed részét.
Sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe öntjük, rászórjuk a maradék gyümölcsöt, csokidarabokat és 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
Amikor kihűlt, porcukorral meghintjük. Jelen esetben aszalt és friss áfonya, illetve friss sárgabarack van a sütiben. Nagyon finom, ha nem finomabb még másnap is!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »









