Pikk-pakk szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók (a bögre 2 dl-es):
- 2 bögre finomliszt
- fél bögre cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag sütőpor
- 2,5 dl tej
- 1 dl étolaj
- bármilyen friss vagy aszalt gyümölcs, vagy kompót, csokidarabok
Elkészítése:
A hozzávalókat egy tálban összekeverjük, beleforgatjuk a gyümölcsök és/vagy csokidarabkák háromnegyed részét.
Sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe öntjük, rászórjuk a maradék gyümölcsöt, csokidarabokat és 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
Amikor kihűlt, porcukorral meghintjük. Jelen esetben aszalt és friss áfonya, illetve friss sárgabarack van a sütiben. Nagyon finom, ha nem finomabb még másnap is!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »