Pikk-pakk szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók (a bögre 2 dl-es):
- 2 bögre finomliszt
- fél bögre cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag sütőpor
- 2,5 dl tej
- 1 dl étolaj
- bármilyen friss vagy aszalt gyümölcs, vagy kompót, csokidarabok
Elkészítése:
A hozzávalókat egy tálban összekeverjük, beleforgatjuk a gyümölcsök és/vagy csokidarabkák háromnegyed részét.
Sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe öntjük, rászórjuk a maradék gyümölcsöt, csokidarabokat és 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
Amikor kihűlt, porcukorral meghintjük. Jelen esetben aszalt és friss áfonya, illetve friss sárgabarack van a sütiben. Nagyon finom, ha nem finomabb még másnap is!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »