Pan di stelle crostata recept
Hozzávalók egy 10*35 cm-es piteformához:
- 30 dkg Pan di Stelle keksz
- 15 dkg olvasztott vaj
Töltelék:
- 15 dkg étcsokoládé
- 10 dkg tejcsokoládé
- 2 dl tejszín
- csipet só
Elkészítése:
A kekszet késes aprítóval morzsásra aprítjuk, majd összekeverjük az olvasztott vajjal és egy kivehető aljú piteformába (10*35 cm ) nyomkodjuk úgy, hogy az oldalára is jusson. Hűtőbe tesszük dermedni.
A tejszínt a sóval forráspontig melegítjük, majd beletördeljük a kétféle csokoládét és levéve a tűzről fényes krémmé keverjük. Ha a krém már kezd dermedni rákanalazzuk a kekszes alapra, majd kekszdarabokkal és kekszmorzsával megszórva díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »









