Csokoládés szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók egy 24*39 cm-es tepsihez:
- 7 dkg margarin
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25 dkg cukor
- 3 dkg kakaópor
- 1/2 citrom reszelt héja
- 3 dl tej
- 25 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
Elkészítése:
Alaposan kikeverjük a tojást a cukorral, a puha margarinnal, majd fokozatosan adjuk hozzá a tejet, a citrom reszelt héját, majd a sütőporral, kakaóval elkevert lisztet.
Az előkészített, sütőpapíros tepsibe öntjük és 200 fokra melegített sütőbe toljuk. 10 perc múlva 170 fokra csökkentjük és további 15 percet sütjük.
A kihűlt süteményt hosszában ketté vágtam. Megkentem lekvárral az egyik felét, majd a másikat rátettem és porcukorral megszórtam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »