Mézeskalács ízű almás muffin recept

Hozzávalók:
- 3 alma
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg eritrit
- 1 cs vaníliás cukor
- 5 ek étolaj
- 2,5 dl görög joghurt
- 30 dkg rizsliszt
- fél cs sütőpor
- 1 mk mézeskalács fűszerkeverék (opcionális)
Elkészítése:
Az almákat meghámozzuk és lereszeljük.
A tojást az eritrittel a vaníliás cukorral alaposan összekeverjük. Állandó kevergetés közepette hozzáöntjük az olajat és a joghurtot.
A rizslisztet összekeverjük a sütőporral és hozzáadjuk a tésztához, majd és belekeverjük a reszelt almát is.
Papírkapszlikkal bélelt muffin mélyedésekbe kanalazzuk a masszát. A sütőt előmelegítjük 170 fokra és 20 percig sütjük a muffinokat.
Tipp:
Az adventi időszakot feldobhatjuk ezekkel a pihe-puha muffinokal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »