Mézeskalács ízű almás muffin recept

Hozzávalók:
- 3 alma
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg eritrit
- 1 cs vaníliás cukor
- 5 ek étolaj
- 2,5 dl görög joghurt
- 30 dkg rizsliszt
- fél cs sütőpor
- 1 mk mézeskalács fűszerkeverék (opcionális)
Elkészítése:
Az almákat meghámozzuk és lereszeljük.
A tojást az eritrittel a vaníliás cukorral alaposan összekeverjük. Állandó kevergetés közepette hozzáöntjük az olajat és a joghurtot.
A rizslisztet összekeverjük a sütőporral és hozzáadjuk a tésztához, majd és belekeverjük a reszelt almát is.
Papírkapszlikkal bélelt muffin mélyedésekbe kanalazzuk a masszát. A sütőt előmelegítjük 170 fokra és 20 percig sütjük a muffinokat.
Tipp:
Az adventi időszakot feldobhatjuk ezekkel a pihe-puha muffinokal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »