Mézeskalács ízű almás muffin recept

Hozzávalók:
- 3 alma
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg eritrit
- 1 cs vaníliás cukor
- 5 ek étolaj
- 2,5 dl görög joghurt
- 30 dkg rizsliszt
- fél cs sütőpor
- 1 mk mézeskalács fűszerkeverék (opcionális)
Elkészítése:
Az almákat meghámozzuk és lereszeljük.
A tojást az eritrittel a vaníliás cukorral alaposan összekeverjük. Állandó kevergetés közepette hozzáöntjük az olajat és a joghurtot.
A rizslisztet összekeverjük a sütőporral és hozzáadjuk a tésztához, majd és belekeverjük a reszelt almát is.
Papírkapszlikkal bélelt muffin mélyedésekbe kanalazzuk a masszát. A sütőt előmelegítjük 170 fokra és 20 percig sütjük a muffinokat.
Tipp:
Az adventi időszakot feldobhatjuk ezekkel a pihe-puha muffinokal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »