Madártej szelet recept
Elkészítése:
A tészta alapanyagaiból készítsünk egy könnyed piskótát: a tojásfehérjéket verjük fel majdnem teljesen kemény habbá a cukorral, majd óvatosan forgassuk bele a lisztbe belekevert sütőport is.
30*25 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsiben 175 fokon 20-25 perc alatt készre sütjük.
A krémhez a margarin és porcukor kivételével a többi alapanyagból főzzünk pudingot, majd amikor kihült keverjük el a kihabosított porcukros margarinnal.
Kenjük el a krémet egyenletesen a piskóta tetején. Végezetül a tejszínhabot verjük kemény habbá, egyengessük el a krém tetején és szórjuk meg a kakaóporral.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »









