Madártej szelet recept

Elkészítése:
A tészta alapanyagaiból készítsünk egy könnyed piskótát: a tojásfehérjéket verjük fel majdnem teljesen kemény habbá a cukorral, majd óvatosan forgassuk bele a lisztbe belekevert sütőport is.
30*25 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsiben 175 fokon 20-25 perc alatt készre sütjük.
A krémhez a margarin és porcukor kivételével a többi alapanyagból főzzünk pudingot, majd amikor kihült keverjük el a kihabosított porcukros margarinnal.
Kenjük el a krémet egyenletesen a piskóta tetején. Végezetül a tejszínhabot verjük kemény habbá, egyengessük el a krém tetején és szórjuk meg a kakaóporral.
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »