Madártej szelet recept

Elkészítése:
A tészta alapanyagaiból készítsünk egy könnyed piskótát: a tojásfehérjéket verjük fel majdnem teljesen kemény habbá a cukorral, majd óvatosan forgassuk bele a lisztbe belekevert sütőport is.
30*25 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsiben 175 fokon 20-25 perc alatt készre sütjük.
A krémhez a margarin és porcukor kivételével a többi alapanyagból főzzünk pudingot, majd amikor kihült keverjük el a kihabosított porcukros margarinnal.
Kenjük el a krémet egyenletesen a piskóta tetején. Végezetül a tejszínhabot verjük kemény habbá, egyengessük el a krém tetején és szórjuk meg a kakaóporral.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »