Gyümölcsös-joghurtos kevert recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók egy 25*35 cm-es tepsihez:
- 5 nagyobb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10-15 dkg porcukor (ízlés szerint)
- 2,5 dl olaj
- 2,5 dl natúr joghurt
- 15 g sütőpor (másfél csomag)
- 35 dkg finomliszt
- ízlés szerint gyümölcs
Elkészítése:
Az egész tojásokat és a cukrot egy edényben összekeverjük kézi (nem GÉPI!!!!) habverővel vagy fakanállal, majd beledolgozzuk az olajat és a joghurtot is.
A tojásos keverékbe beleszitáljuk a lisztet és a sütőport, majd a masszát csomómentesre keverjük.
A tepsit kizsírozzuk, majd belesimítjuk a tésztát és a tetejére rászórjuk az előkészített gyümölcsöket.
190 fokra (alsó-felső sütéssel) melegített sütőben szép pirosra sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e. Ha kihűlt, akkor felszelve tálaljuk. A tetejére szórhatunk porcukrot is.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »