Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gyümölcsös-joghurtos kevert recept

Gyümölcsös-joghurtos kevert
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók egy 25*35 cm-es tepsihez:

    • 5 nagyobb  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 10-15 dkg porcukor (ízlés szerint)
    • 2,5 dl olaj
    • 2,5 dl natúr joghurt
    • 15 g sütőpor (másfél csomag)
    • 35 dkg finomliszt
    • ízlés szerint gyümölcs

    Elkészítése:

    Az egész tojásokat és a cukrot egy edényben összekeverjük kézi (nem GÉPI!!!!) habverővel vagy fakanállal, majd beledolgozzuk az olajat és a joghurtot is.

    A tojásos keverékbe beleszitáljuk a lisztet és a sütőport, majd a masszát csomómentesre keverjük.

    A tepsit kizsírozzuk, majd belesimítjuk a tésztát és a tetejére rászórjuk az előkészített gyümölcsöket.

    190 fokra (alsó-felső sütéssel) melegített sütőben szép pirosra sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e. Ha kihűlt, akkor felszelve tálaljuk. A tetejére szórhatunk porcukrot is.

    Nézd meg videón is:

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá