Gyümölcsös-joghurtos kevert recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók egy 25*35 cm-es tepsihez:
- 5 nagyobb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10-15 dkg porcukor (ízlés szerint)
- 2,5 dl olaj
- 2,5 dl natúr joghurt
- 15 g sütőpor (másfél csomag)
- 35 dkg finomliszt
- ízlés szerint gyümölcs
Elkészítése:
Az egész tojásokat és a cukrot egy edényben összekeverjük kézi (nem GÉPI!!!!) habverővel vagy fakanállal, majd beledolgozzuk az olajat és a joghurtot is.
A tojásos keverékbe beleszitáljuk a lisztet és a sütőport, majd a masszát csomómentesre keverjük.
A tepsit kizsírozzuk, majd belesimítjuk a tésztát és a tetejére rászórjuk az előkészített gyümölcsöket.
190 fokra (alsó-felső sütéssel) melegített sütőben szép pirosra sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e. Ha kihűlt, akkor felszelve tálaljuk. A tetejére szórhatunk porcukrot is.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »