Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gyümölcsös-joghurtos alagút recept

Gyümölcsös-joghurtos alagút
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 5 dl joghurt
    • 2,5 dl habtejszín
    • 25 g zselatin
    • 4 csepp folyékony édesítőszer
    • 15 dkg szőlő
    • 15 dkg őszibarack

    Elkészítése:

    A joghurtot, az édesítőt és zselatinport egy edénybe öntjük, összekeverjük és kis lángon felmelegítjük, de nem forraljuk!

    Felverjük a tejszínt, majd hozzáadjuk a kihűlt joghurtos keverékhez és simára keverjük vele, majd beleforgatjuk a felaprított gyümölcsöket.

    Egy formát folpackkal kibélelünk és beleöntjük a tejszínes-joghurtos masszát.

    Legalább 3-4 órára hűtőbe tesszük.

    Amint megdermedt, akkor kiborítjuk egy tálcára, eltávolítjuk róla a folpackot és ízlés szerint díszítjük gyümölcsökkel.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá