Cseresznyés kincsesbánya recept

Hozzávalók:
Piskótához:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 evőkanál cukor
- 8 evőkanál liszt
- fél zacskó sütőpor
Krémhez:
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- fél liter tej
- 25 dkg margarin
- baracklekvár
- magozott cseresznye
- 1 csomag babapiskóta
- 2 dl kávé
Tetejére:
- fél liter habtejszín
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát sütünk egy közepes tepsiben.
Ha a piskóta kihűlt, vékonyan megkenjük baracklekvárral, majd a kávéban megáztatjuk a babapiskótát és a lekvár tetejére helyezzük sorban.
Megfőzzük a pudingot. Ha kihűlt hozzákeverjük a margarint. A krémet rákenjük a babapiskótára, majd magozott cseresznyét vagy meggyet teszünk rá sorban.
A tetejére felvert tejszín simítunk, majd csoki darabokkal díszítjük. Pár órára tegyük hűvös helyre, majd szeletekre vágva tálaljuk.
Tipp:
Szerintem meggyel, málnával, eperrel is el lehet készíteni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »