Barackos-túrós süti recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók egy 20*30 cm-es tepsihez:
Tészta:
- 25 dkg finomliszt
- 15 dkg kristálycukor
- 4 nagyobb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl tej
- 1 dl olaj
- fél csomag sütőpor
Tetejére:
- 25 dkg krémes túró
- 1-2 ek búzadara a túró állagától függően
- 2 ek cukor (vagy ízlés szerint több is lehet)
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 citrom reszelt héja
- 2-3 hámozott, darabolt barack
Elkészítése:
Töltelék:
A túrót kikeverjük a cukrokkal, citromhéjjal és a búzadarával, majd felhasználásig hűtőbe tesszük.
Tészta:
Az egész tojásokat a cukorral fehéredésig habosítjuk, majd hozzáadjuk a tejet és az olajat, majd jól elkeverjük. Hozzáadjuk a lisztet, sütőport és csomómentesre keverjük.
Összeállítás:
A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, kanállal beleszaggatjuk a túrós masszát, majd megszórjuk a barackkal. 180 fokos sütőben 25-30 percig sütjük.
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »