Almás-diós kevert recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 2 alma
- 1 kk fahéj
- maréknyi mazsola
- 1 citrom reszelt héja
- fél citrom leve
- 10 dkg apróra vagdalt dió
- 1 dl olaj
- 1 dl tej
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek cukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 cs sütőpor
- 10 ek finomliszt
Elkészítése:
Az almát apró kockákra vágjuk, belekavarjuk a mazsolát, fahéjat, citrom levét és héját.
A tojásokat fehéredésig keverjük a cukrokkal, olajjal, tejjel. A liszthez hozzáadjuk a sütőport és a diót. Aztán már csak annyi a dolgunk, hogy mindezt, vagyis az almás, a tojásos és a lisztes keverékeinket összekeverjük és sütőpapírral bélelt kisebb tepsiben 180 fokra előmelegített sütőben, kb fél óra alatt megsütjük.
Gyors és nagyon finom édesség.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.