Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Almás-diós kevert recept

Almás-diós kevert
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 alma
    • 1 kk fahéj
    • maréknyi mazsola
    • 1 citrom reszelt héja
    • fél citrom leve
    • 10 dkg apróra vagdalt dió
    • 1 dl olaj
    • 1 dl tej
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 6 ek cukor
    • 1 cs vaníliás cukor
    • 1 cs sütőpor
    • 10 ek finomliszt

    Elkészítése:

    Az almát apró kockákra vágjuk, belekavarjuk a mazsolát, fahéjat, citrom levét és héját.

    A tojásokat fehéredésig keverjük a cukrokkal, olajjal, tejjel. A liszthez hozzáadjuk a sütőport és a diót. Aztán már csak annyi a dolgunk, hogy mindezt, vagyis az almás, a tojásos és a lisztes keverékeinket összekeverjük és sütőpapírral bélelt kisebb tepsiben 180 fokra előmelegített sütőben, kb fél óra alatt megsütjük.

    Gyors és nagyon finom édesség.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá