Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Heti menü 4 főre 10.000 forintból

Dátum: 2014-03-03 / Írta: Tóth Beáta / Látták: 44752 /

Sokan kértétek e-mail-ben, így megcsináltuk! Ebéd minden napra, 4 főre, 10.000 forintból! Pár száz forinttal átléptük a keretet, viszont rettentő sok alapanyag ki fog maradni.




  • Bevásárló lista (Az áraknál a Tesco árait vettük figyelembe) :

    Amiből nem lehet tört mennyiséget kapni, mint például a rizs, abból 1kg-ot számoltunk.

    0,5 kg sárgaborsó (190 Ft)
    0,5 kg füstölt húsos csont (445 Ft)
    7 fej vöröshagyma (kb 1 kg) (180 Ft)
    0,5 kg fagyasztott, vegyes zöldség (220 Ft)
    1 kg zöldborsó (440 Ft)
    20 dkg darált hús (350 Ft)
    40 dkg sertés apróhús (500 Ft)
    40 dkg gomba (250 Ft)
    1 cs levestészta (175 Ft)
    kb 1,5 kg alma (300 Ft)
    5 dl főzőtejszín (380 Ft)
    8 dl tejföl (729 Ft)
    2 cs vaníliás cukor (80 Ft)
    1 cs vaníliás pudingpor (80 Ft)
    2 citrom (100 Ft)
    2 zsemle, de lehet kenyér is (50 Ft)
    3 fej zeller (240 Ft)
    3 fej fokhagyma (200 Ft)
    2,5 kg burgonya (375 Ft)
    2 kg liszt (200 Ft)
    1 l olaj (400 Ft)
    10 dkg zöldbab (200 Ft)
    1 répa (30 Ft)
    1 zöldség (60 Ft)
    20 tojás (600 Ft)
    0,5 kg tészta (225Ft)
    2 l tej (400Ft)
    10 dkg sajt (180 Ft)
    10 dkg darált mák (100 Ft)
    0,5 kg csirkemáj (400 Ft)
    10 dkg szalonna (170 Ft)
    1 hegyes erős, zöldpaprika (100 Ft)
    4 csirkecomb (alsó, felső) (600 Ft)
    250 g rizs (185 Ft)
    1 kg cukor (210 Ft)
    1 cs mazsola (200 Ft)
    2 kocka margarin (419 Ft)
    1 cs zsemlemorzsa (200 Ft)
    1 cs sütőpor (40 Ft)
    1 kg levescsont (200 Ft)

    Menü:

    Hétfő:

    Leves: Sárgaborsó leves
    Főétel: Csípős pirított csirkemáj, sült krumpli és sült hagyma

    Kedd:

    Leves: Húsgombócleves
    Főétel: Mákos nudli

    Szerda:

    Leves: Összevissza leves
    Főétel: Gombás tejfölös spagetti
    Desszert: TV rágcsa

    Csütörtök:

    Leves: Fokhagymakrém leves 
    Főétel: Zöldbabfőzelék tükörtojással 

    Péntek:

    Leves: Pudingos tejszínes almaleves 
    Főétel: Rántott zeller sajtos bundában (Parmezán helyett Trappista sajttal)

    Szombat:

    Leves: Zöldbabos sertésragu leves 
    Főétel: Rizsfelfújt 

    Vasárnap:

    Leves: Zelleres burgonya leves
    Főétel: Hagymás sült csirkecomb
    Desszert: Almás tejes pite

    Szólj hozzá