Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zöldbabos sertésragu leves recept

Zöldbabos sertésragu leves
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Elkészítése:

    • 40 dkg sertés apróhús
    • 1 fej hagyma
    • 1 ek. zsír
    • 2 babérlevél
    • 5 szem köménymag
    • 1 ek pirospaprika
    • 30 dkg burgonya
    • 10 dkg zöldbab
    • 1 dl tejföl
    • 1 ek liszt

    Elkészítése:

    Kevés zsíron az apróra vágott hagymát megpirítjuk, majd bele tesszük az apróra vágott hús, és megpároljuk.  Sózzuk, borsozzuk hozzáadjuk a babérlevelet, a köményt és a paprikát. A burgonyát és a zöldbabot külön-külön megfőzzük, majd levükkel együtt a húshoz adjuk. Kevés liszttel elkevert tejföllel sűrítjük és készre főzzük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá