Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hagymás sült csirkecomb recept

Hagymás sült csirkecomb
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 csirkecomb
    • 1 fej fokhagyma
    • 2 fej vöröshagyma
    • 1 kk ételízesítő
    • 1 kk majoránna
    • 1 tk durvára őrölt bors
    • 1 mk őrölt kömény
    • 2-3 ek libazsír

    Elkészítése:

    A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk. A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk. A vöröshagymát negyedekbe vágjuk,a fokhagymát gerezdekre szedjük.

    A csirkecombokat sózzuk, befűszerezzük. Ezt előző nap is megtehetjük akkor még finomabb lesz a hús.

    A combokat megkenjük a hideg zsiradékkal és egy tepsibe tesszük, közé rakjuk a fokhagyma gerezdeket, négybe vágott vöröshagymát Másfél-két deci vizet öntünk alá és lefóliázva egy órát sütjük.

    Levesszük a fóliát és visszatesszük sülni amíg szép piros színt kap./20-30 perc/

    Köretnek tört burgonya készült mellé.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá