Oroszkrém torta recept
Elkészítése:
A piskótához tojásokat ketté választom. A sárgájához rakom a cukrot a sütőport és a vaníliás cukrot majd fehéredésig keverem. Majd a tojásfehérjét felverem keményre és a sárgájához rakom amivel óvatosan össze keverem majd egyesével hozzá adom a lisztet. Majd megsütöm. Ha megsült három fele vágom.
A Krémhez a tejből kiveszek egy keveset és a tojássárgájával és a pudingporral csomómentesre keverem.
A tejet felforralom a cukorral és amikor felfőtt akkor hozzákeverem a az előzőleg kikevert pudingport. Folyamatos kevergetés mellett sűrűsödésig főzzük.
Ha kihűlt a pudingos krém felverjük a habtejszínt és a pudingos krémhez keverjük. Ezzel megtöltjük a tortát. A tetejét felvert habtejszín habbal naranccsal és csokival díszítjük!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »


