Oroszkrém torta recept

Elkészítése:
A piskótához tojásokat ketté választom. A sárgájához rakom a cukrot a sütőport és a vaníliás cukrot majd fehéredésig keverem. Majd a tojásfehérjét felverem keményre és a sárgájához rakom amivel óvatosan össze keverem majd egyesével hozzá adom a lisztet. Majd megsütöm. Ha megsült három fele vágom.
A Krémhez a tejből kiveszek egy keveset és a tojássárgájával és a pudingporral csomómentesre keverem.
A tejet felforralom a cukorral és amikor felfőtt akkor hozzákeverem a az előzőleg kikevert pudingport. Folyamatos kevergetés mellett sűrűsödésig főzzük.
Ha kihűlt a pudingos krém felverjük a habtejszínt és a pudingos krémhez keverjük. Ezzel megtöltjük a tortát. A tetejét felvert habtejszín habbal naranccsal és csokival díszítjük!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »