Hozzávalók:
Piskóta lap
Krém
Díszítés:
Elkészítése:
A piskótához tojásokat ketté választom. A sárgájához rakom a cukrot a sütőport és a vaníliás cukrot majd fehéredésig keverem. Majd a tojásfehérjét felverem keményre és a sárgájához rakom amivel óvatosan össze keverem majd egyesével hozzá adom a lisztet. Majd megsütöm. Ha megsült három fele vágom.
A Krémhez a tejből kiveszek egy keveset és a tojássárgájával és a pudingporral csomómentesre keverem.
A tejet felforralom a cukorral és amikor felfőtt akkor hozzákeverem a az előzőleg kikevert pudingport. Folyamatos kevergetés mellett sűrűsödésig főzzük.
Ha kihűlt a pudingos krém felverjük a habtejszínt és a pudingos krémhez keverjük. Ezzel megtöltjük a tortát. A tetejét felvert habtejszín habbal naranccsal és csokival díszítjük!