Krémsajtos gombaragu recept

Hozzávalók:
- 30 dkg csiperkegomba
- 2 fej vöröshagyma
- 20 dkg krémsajt (én mascarponét használtam)
- kevés olaj
- 1 szelet kápia paprika
- só
- frissen őrölt feketebors
- oregánó
- petrezselyemzöld
- 1 csomag papardelle tészta (másmilyen tésztával is jó)
- kakukkfű
Elkészítése:
A gombát tisztítás után feldaraboljuk.
A hagymát apró kockára vágjuk és olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, a fűszereket, a szeletelt paprikát, majd puhára pároljuk.
Belekeverjük a krémsajtot és 2-3 percig forraljuk.
Külön kifőzzük a tésztát, majd tálaljuk a gombaraguval. Petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »