Krémsajtos gombaragu recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 30 dkg csiperkegomba
- 2 fej vöröshagyma
- 20 dkg krémsajt (én mascarponét használtam)
- kevés olaj
- 1 szelet kápia paprika
- só
- frissen őrölt feketebors
- oregánó
- petrezselyemzöld
- 1 csomag papardelle tészta (másmilyen tésztával is jó)
- kakukkfű
Elkészítése:
A gombát tisztítás után feldaraboljuk.
A hagymát apró kockára vágjuk és olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, a fűszereket, a szeletelt paprikát, majd puhára pároljuk.
Belekeverjük a krémsajtot és 2-3 percig forraljuk.
Külön kifőzzük a tésztát, majd tálaljuk a gombaraguval. Petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.