Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Krémsajtos gombaragu recept

Krémsajtos gombaragu
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg csiperkegomba
    • 2 fej vöröshagyma
    • 20 dkg krémsajt (én mascarponét használtam)
    • kevés olaj
    • 1 szelet kápia paprika
    • frissen őrölt feketebors
    • oregánó
    • petrezselyemzöld
    • 1 csomag papardelle tészta (másmilyen tésztával is jó)
    • kakukkfű

    Elkészítése:

    A gombát tisztítás után feldaraboljuk.

    A hagymát apró kockára vágjuk és olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, a fűszereket, a szeletelt paprikát, majd puhára pároljuk.

    Belekeverjük a krémsajtot és 2-3 percig forraljuk.

    Külön kifőzzük a tésztát, majd tálaljuk a gombaraguval. Petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá