Krémsajtos gombaragu

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 30 dkg csiperkegomba
  • 2 fej vöröshagyma
  • 20 dkg krémsajt (én mascarponét használtam)
  • kevés olaj
  • 1 szelet kápia paprika
  • frissen őrölt feketebors
  • oregánó
  • petrezselyemzöld
  • 1 csomag papardelle tészta (másmilyen tésztával is jó)
  • kakukkfű

Elkészítése:

A gombát tisztítás után feldaraboljuk.

A hagymát apró kockára vágjuk és olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, a fűszereket, a szeletelt paprikát, majd puhára pároljuk.

Belekeverjük a krémsajtot és 2-3 percig forraljuk.

Külön kifőzzük a tésztát, majd tálaljuk a gombaraguval. Petrezselyemmel megszórva tálaljuk.