Zúza pörkölt pirított tarhonyával recept

Hozzávalók:
- 50 dk csirke zúza
- 3 ek olaj
- 1 fej vöröshagyma
- só
- őrölt bors
- őrölt kömény
- gulyáskrém ízlés szerint
- 1 kk fűszerpaprika
- 20 dkg tarhonya
- 1 ek olaj
Elkészítése:
A zúzát megmosom.
A hagymát feldarabolom és az olajon megdinsztelem, hozzáadom a paprikát, sót, borsot, köményt, gulyás krémet ízlés szerint, majd hozzáadom a zúzát és annyi vizet, hogy ellepje.
Addig főzöm míg puha lesz, ha kell a vizet pótolom.
A tarhonyát az olajon megpirítom, majd 5 dl meleg vízzel felöntöm és lefedve megfőzöm.
Tipp:
A zúzát én egészben szoktam megfőzni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »