Vargányás csirkepörkölt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkecomb, csirkeszárny vegyesen
- 30 dkg vargánya gomba
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- olaj
- só
- bors
- majoránna
- pirospaprika
- 1 paradicsom
- 1 paprika
- bazsalikom
Elkészítése:
A húst megtisztítottam.
Egy nagy fej vöröshagymát apróra vágtam, olajon üvegesre pároltam, rászórtam a pirospaprikát, kevés vízzel felengedtem és a húst beletettem.
A többi hozzávalóval együtt készre főztem, a legvégén tettem bele a felszeletelt gombát.
4-5 percig együtt főztem még a gombával.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »