Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Szivárvány húsgolyó recept

Szivárvány húsgolyó
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    12 darabhoz

    • 500 g darált hús
    • 1 db lilahagyma
    • 1 db paradicsom
    • 1 db tv paprika
    • 100 g kék márványsajt
    • 50 g zöldborsó
    • 50 g sárgarépa
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 1 db nyers  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 evőkanál olaj
    • só, bors

    Elkészítése:

    A lilahagymát kevés olajon megdinszteljük.

    A zöldségeket megmossuk, majd apró kockára vágva (kivéve sárgarépa, azt reszeltem) egy keverőtálba a darált húshoz adjuk.

    Beletesszük a sajtot és a tojást.

    Fűszerezzük, majd az egészet jól összegyúrjuk, majd golyókat formázunk belőle.

    Sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon 25 percig sütjük.

    Krumplipürével tálaljuk.

    Jó étvágyat!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá