Szivárvány húsgolyó

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:
12 darabhoz

  • 500 g darált hús
  • 1 db lilahagyma
  • 1 db paradicsom
  • 1 db tv paprika
  • 100 g kék márványsajt
  • 50 g zöldborsó
  • 50 g sárgarépa
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db nyers tojás
  • 1 evőkanál olaj
  • só, bors

Elkészítése:

A lilahagymát kevés olajon megdinszteljük.

A zöldségeket megmossuk, majd apró kockára vágva (kivéve sárgarépa, azt reszeltem) egy keverőtálba a darált húshoz adjuk.

Beletesszük a sajtot és a tojást.

Fűszerezzük, majd az egészet jól összegyúrjuk, majd golyókat formázunk belőle.

Sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon 25 percig sütjük.

Krumplipürével tálaljuk.

Jó étvágyat!