Szárnyas sült recept

Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- 4 répa
- 1 fej vöröshagyma
- kukorica konzerv
- fagyasztott zöldbab
- zöld saláta
- kevés citromlé
- só, bors
- kevés olvasztott vaj
- 12 dkg mozzarella sajt (kicsi tasak)
Elkészítése:
A combokat sózzuk, borsozzuk.
A sárgarépákat, hagymát megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk.
A húst, répát, hagymát egy alufóliával bélelt tepsibe tesszük, a tetejére is alufóliát teszünk és így becsomagolva puhára pároljuk (nekem fél óra elég volt), majd levesszük a fóliát és olvasztott vajjal vagy olívaolajjal átkenjük a húst illetve zöldségeket, a combokra rákarikázzuk a mozzarellát és a sajt pirulásáig sütjük ételünket.
Köretnek vajban párolt zöldbabot készítettem, amihez hozzákevertem a kukoricát. Citrommal, olívaolajjal, sóval ízesített ropogós szívsalátát kínáltam mellé. Gyönyörű, színes, egészséges és nem mellesleg finom ebédet sikerült összehozni!
Jó étvágyat nektek is!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »