Hozzávalók:
Elkészítése:
A combokat sózzuk, borsozzuk.
A sárgarépákat, hagymát megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk.
A húst, répát, hagymát egy alufóliával bélelt tepsibe tesszük, a tetejére is alufóliát teszünk és így becsomagolva puhára pároljuk (nekem fél óra elég volt), majd levesszük a fóliát és olvasztott vajjal vagy olívaolajjal átkenjük a húst illetve zöldségeket, a combokra rákarikázzuk a mozzarellát és a sajt pirulásáig sütjük ételünket.
Köretnek vajban párolt zöldbabot készítettem, amihez hozzákevertem a kukoricát. Citrommal, olívaolajjal, sóval ízesített ropogós szívsalátát kínáltam mellé. Gyönyörű, színes, egészséges és nem mellesleg finom ebédet sikerült összehozni!
Jó étvágyat nektek is!