Szaftos rakottas recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 csirkecomb kicsontozva
- kb 10 dkg füstölt, szeletelt szalonna vagy sonka
- 1 kicsi zacskó mozzarella
- 2 paradicsom
- brokkoli(ízlés szerint, de akár elhagyható, ha valaki nem szereti)
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 nagy tejföl (330 g)
- liszt
- só, bors ízlés szerint
Elkészítése:
A kicsontozott csirkecombokat vékony szeletekre vagy szélesebb csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk.
A brokkolit félig megfőzzük. A tojást felverjük.
A húsokat lisztbe forgatjuk, majd a felvert tojásba.
Egy kisebb tepsi vagy jénai alját kirakunk a szalonna felével, erre rátesszük a “bundázott” csirke húsokat, a felkarikázott paradicsomot, a mozzarella felét, aztán pedig a brokkolit.
A megmaradt tojást hozzákeverjük a tejfölhöz és ráöntjük a brokkolis rétegre. Végül a maradék feldarabolt mozzarellát és szalonnát is rátesszük, majd sütőben 190 fokon megsütjük.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »