Sajtos, tejfölös bundában sült csirkemell recept
Hozzávalók:
- 70 dkg csirkemell
- 2 dl tejföl
- 3 púpozott evőkanál liszt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 gerezd fokhagyma
- só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
- 15 dkg durvára reszelt sajt
- 30 dkg zsemlemorzsa kb
A sütéshez:
- 7 dl étolaj
Elkészítése:
A húst szeletekre vágjuk és kiklopfoljuk, majd mindkét oldalát besózzuk.
A tejfölt kikeverjük a tojásokkal, sóval, borssal, zúzott fokhagymával, majd a sajtot is belekeverjük.
A húst először lisztbe, majd a tejfölös masszába, végül zsemlemorzsába forgatjuk.
Az olajat felhevítjük, majd a húsok mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
Nagyon finom omlós hús, amit most rizzsel kínáltam.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »










