Resztelt csirkemáj recept
Hozzávalók:
- 1 kg csirkemáj
- 3 közepes vöröshagyma
- kevés zsír, vagy olaj
- pirospaprika
- só
- bors
- majoránna
- 1 paradicsom
- 1 paprika
Elkészítése:
A kockákra vágott hagymákat forró zsiradékon megdinszteljük, erre rádobjuk a tisztított májat, és fehéredésig pirítjuk. Ezután megszórjuk pirospaprikával, sóval és borssal, és tovább pirítjuk kb. 5-6 percet. Lehúzzuk a tűzről, meghintjük majoránnával, és fedő alatt hagyjuk még 5 percig.
Tetszés szerinti körettel és savanyúsággal tálaljuk. A máj ízletes, finom, és puha marad!
A resztelt csirkemáj kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 13 g
Szénhidrát: 4 g
Zsír: 4 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

