Pulykamedallion királyrák körettel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 250 g pulykamell filé
- 2 vékony cukkini
- 20 dkg királyrák (koktélrák)
- 1 citrom leve
- 1 pritamin paprika
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 3 dkg vaj
- kevés olívaolaj
- pulykasült fűszerkeverék
Elkészítése:
A pulykahúst érmékre szeleteljük, olajba mártjuk és fűszerezzük, majd állni hagyjuk.
Karikákra vágjuk a cukkiniket, a rákokat megpucoljuk és kis darabokra vágjuk.
Kevés olajon megsütjük a pulykahúst, majd félretesszük és fedő alatt pihentetjük.
A megolvasztott vajon kevés ideig sütjük a rákot, felöntjük citrom lével és a végén megszórjuk petrezselyemzölddel. Ezt is fedő alatt tároljuk.
A cukkinik mindkét oldalát megsütjük.
A kockázott pritamin paprikát néhány perc alatt forró, sós vízben roppanósra főzzük és lecsepegtetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »