Baconos-gombás pulykatekercs recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 ngy szelet pulykamell filé
- 40 dkg gomba
- 1 fej vöröshagyma
- 15 dkg reszelt sajt
- szeletelt bacon
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- olaj
- petrezselyemzöld
- só, bors ízlés szerint
Elkészítése:
A hagymát és a gombát felszeleteljük, majd kevés olajon megdinszteljük és elsütjük az összes levét.
Mikor elkészült és kissé kihűlt, akkor összekeverjük a reszelt sajttal és a tojással. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a felaprított petrezselyemzöldet is.
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, majd rásimítunk egy-egy kanál tölteléket és feltekerjük. Ezt követően a bacon szeletekbe becsomagoljuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és 45-50 percen át 200 fokon sütjük, amíg aranybarna lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »