Baconos-gombás pulykatekercs recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 4 ngy szelet pulykamell filé
- 40 dkg gomba
- 1 fej vöröshagyma
- 15 dkg reszelt sajt
- szeletelt bacon
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- olaj
- petrezselyemzöld
- só, bors ízlés szerint
Elkészítése:
A hagymát és a gombát felszeleteljük, majd kevés olajon megdinszteljük és elsütjük az összes levét.
Mikor elkészült és kissé kihűlt, akkor összekeverjük a reszelt sajttal és a tojással. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a felaprított petrezselyemzöldet is.
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, majd rásimítunk egy-egy kanál tölteléket és feltekerjük. Ezt követően a bacon szeletekbe becsomagoljuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és 45-50 percen át 200 fokon sütjük, amíg aranybarna lesz.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.