Baconos-gombás pulykatekercs

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Baconos-gombás pulykatekercs

Hozzávalók:

  • 4 ngy szelet pulykamell filé
  • 40 dkg gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 15 dkg reszelt sajt
  • szeletelt bacon
  • 1 tojás
  • olaj
  • petrezselyemzöld
  • só, bors ízlés szerint

Elkészítése:

A hagymát és a gombát felszeleteljük, majd kevés olajon megdinszteljük és elsütjük az összes levét.

Mikor elkészült és kissé kihűlt, akkor összekeverjük a reszelt sajttal és a tojással. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a felaprított petrezselyemzöldet is.

A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, majd rásimítunk egy-egy kanál tölteléket és feltekerjük. Ezt követően a bacon szeletekbe becsomagoljuk.

Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és 45-50 percen át 200 fokon sütjük, amíg aranybarna lesz.