Puhára sült csirke recept
Hozzávalók:
- 4 csirke felsőcomb
- 4 evőkanál sültcsirke fűszersó
- 2 evőkanál liszt
- 4 evőkanál tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
- olívaolaj
Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítom, majd fűszersóval bedörzsölöm és csepegtetek rá olívaolajat. Hagyom állni fél órát.
Ezután alaposan megforgatom lisztben és egy tepsibe helyezem.
200°C-ra előmelegített sütőben 30 percig párolom alufólia alatt, majd fólia nélkül sütöm további 30 percet.
A sütés vége előtt 15 perccel a tejfölbe fokhagymanyomóval belenyomom a fokhagymát és elosztom a csirkecombokon és hagyom kicsit rápirulni.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »









