Puhára sült csirke recept

Hozzávalók:
- 4 csirke felsőcomb
- 4 evőkanál sültcsirke fűszersó
- 2 evőkanál liszt
- 4 evőkanál tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
- olívaolaj
Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítom, majd fűszersóval bedörzsölöm és csepegtetek rá olívaolajat. Hagyom állni fél órát.
Ezután alaposan megforgatom lisztben és egy tepsibe helyezem.
200°C-ra előmelegített sütőben 30 percig párolom alufólia alatt, majd fólia nélkül sütöm további 30 percet.
A sütés vége előtt 15 perccel a tejfölbe fokhagymanyomóval belenyomom a fokhagymát és elosztom a csirkecombokon és hagyom kicsit rápirulni.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »