Puhára sült csirke recept

Hozzávalók:
- 4 csirke felsőcomb
- 4 evőkanál sültcsirke fűszersó
- 2 evőkanál liszt
- 4 evőkanál tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
- olívaolaj
Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítom, majd fűszersóval bedörzsölöm és csepegtetek rá olívaolajat. Hagyom állni fél órát.
Ezután alaposan megforgatom lisztben és egy tepsibe helyezem.
200°C-ra előmelegített sütőben 30 percig párolom alufólia alatt, majd fólia nélkül sütöm további 30 percet.
A sütés vége előtt 15 perccel a tejfölbe fokhagymanyomóval belenyomom a fokhagymát és elosztom a csirkecombokon és hagyom kicsit rápirulni.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »