Mustáros–tejfölös csirkecomb recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 egész csirkecomb
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 3 dkg olvasztott vaj
- 4 dl tejföl
- 2 ek mustár
- 15 dkg sajt
- 2 gerezd fokhagyma zúzva
Elkészítése:
A combokat megtisztítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd átkenjük a vajjal.
Tepsibe rakjuk, ráöntjük a mustárral, fokhagymával elkevert tejfölt és fóliával lefedjük.
170 fokra előmelegített sütőben 60 percig sütjük.
Ezután levesszük róla a fóliát, rátesszük a reszelt sajtot, majd 200 fokon pár perc alatt megpirítjuk.
Ízlés szerinti körettel tálaljuk.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »









