Mustáros–tejfölös csirkecomb recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 4 egész csirkecomb
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 3 dkg olvasztott vaj
- 4 dl tejföl
- 2 ek mustár
- 15 dkg sajt
- 2 gerezd fokhagyma zúzva
Elkészítése:
A combokat megtisztítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd átkenjük a vajjal.
Tepsibe rakjuk, ráöntjük a mustárral, fokhagymával elkevert tejfölt és fóliával lefedjük.
170 fokra előmelegített sütőben 60 percig sütjük.
Ezután levesszük róla a fóliát, rátesszük a reszelt sajtot, majd 200 fokon pár perc alatt megpirítjuk.
Ízlés szerinti körettel tálaljuk.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.