Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ragadós csirkecomb recept

Ragadós csirkecomb
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 db csirkecomb
    • 1/2 citrom leve
    • 1 evőkanál olaj
    • 2 evőkanál méz
    • 2 evőkanál ketchup
    • 2 evőkanál szójaszósz
    • saláta a tálaláshoz

    A burgonyához:

    • 3 db közepes nagyságú, piros burgonya
    • 2 evőkanál olaj

    Elkészítése:

    Tiszitsuk meg a burgonyát és daraboljuk fel. Tegyük a gerezdeket forrásban lévő, sós vízbe és forraljuk 5 percig.

    Szűrjük le, az olajat kanalazzunk a tepsibe és 220 fokra előmelegített sütőben süssük szép pirosra.

    Tegyük a csirkecombokat egy tepsibe, locsoljuk meg a citromlével, olajjal, majd pirítsuk 10 percig 200 fokon.

    Keverjük össze a mézet, ketchuput és a szójaszószt, öntsük le vele a csirkét és süssük még 10 percig, majd forgassuk át az egészet a mázban. Takarjuk le alufóliával, míg megpuhul. Utána süssük alufólia nélkül szép pirosra.

    A burgonyát közben keverjük meg és süssük ropogósra.

    A szószt kanalazzuk a csirkére, tegyük mellé a burgonyát és a salátát.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá