Hozzávalók:
A burgonyához:
Elkészítése:
Tiszitsuk meg a burgonyát és daraboljuk fel. Tegyük a gerezdeket forrásban lévő, sós vízbe és forraljuk 5 percig.
Szűrjük le, az olajat kanalazzunk a tepsibe és 220 fokra előmelegített sütőben süssük szép pirosra.
Tegyük a csirkecombokat egy tepsibe, locsoljuk meg a citromlével, olajjal, majd pirítsuk 10 percig 200 fokon.
Keverjük össze a mézet, ketchuput és a szójaszószt, öntsük le vele a csirkét és süssük még 10 percig, majd forgassuk át az egészet a mázban. Takarjuk le alufóliával, míg megpuhul. Utána süssük alufólia nélkül szép pirosra.
A burgonyát közben keverjük meg és süssük ropogósra.
A szószt kanalazzuk a csirkére, tegyük mellé a burgonyát és a salátát.