Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mézes, mustáros csirkeszárny recept

Mézes, mustáros csirkeszárny
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 10 db csirkeszárny
    • bő fél dl olaj
    • 3 evőkanál méz
    • 1 evőkanál mustár
    • 1 teáskanál mustármagos mustár
    • őrölt bors
    • 1 kávéskanál chili pehely

    Elkészítése:

    A páchoz az olajban elkeverjük a mézet, a kétféle mustárt, sót, borsot (aki szereti tehet bele chilit is).

    A kész pácba beleforgatjuk a megtisztított szárnyakat, majd tepsibe tesszük, a maradék pácot ráöntjük.

    Alufóliával lefedve 180 fokos sütőben kb 20 percig sütjük, majd a fóliát levéve szép pirosra sütjük az egészet.

    Én készítettem kapros fokhagymás öntetet, azzal meglocsolva és sült krumplival tálaltam.

    Jó étvágyat!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá