Mézes, mustáros csirkeszárny recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 db csirkeszárny
- bő fél dl olaj
- 3 evőkanál méz
- 1 evőkanál mustár
- 1 teáskanál mustármagos mustár
- só
- őrölt bors
- 1 kávéskanál chili pehely
Elkészítése:
A páchoz az olajban elkeverjük a mézet, a kétféle mustárt, sót, borsot (aki szereti tehet bele chilit is).
A kész pácba beleforgatjuk a megtisztított szárnyakat, majd tepsibe tesszük, a maradék pácot ráöntjük.
Alufóliával lefedve 180 fokos sütőben kb 20 percig sütjük, majd a fóliát levéve szép pirosra sütjük az egészet.
Én készítettem kapros fokhagymás öntetet, azzal meglocsolva és sült krumplival tálaltam.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »