Mézes, mustáros csirkeszárny recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 10 db csirkeszárny
- bő fél dl olaj
- 3 evőkanál méz
- 1 evőkanál mustár
- 1 teáskanál mustármagos mustár
- só
- őrölt bors
- 1 kávéskanál chili pehely
Elkészítése:
A páchoz az olajban elkeverjük a mézet, a kétféle mustárt, sót, borsot (aki szereti tehet bele chilit is).
A kész pácba beleforgatjuk a megtisztított szárnyakat, majd tepsibe tesszük, a maradék pácot ráöntjük.
Alufóliával lefedve 180 fokos sütőben kb 20 percig sütjük, majd a fóliát levéve szép pirosra sütjük az egészet.
Én készítettem kapros fokhagymás öntetet, azzal meglocsolva és sült krumplival tálaltam.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »










