Lilahagymás bundában sült csirkecomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 csirkecomb (kicsontozva)
A panírhoz:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek olaj + a sütéshez
- kb 4 ek liszt (sűrű palacsintatészta állagú legyen)
- 3 ek tej
- 1/2 fej apróra kockázott lilahagyma
- apróra vágott petrezselyemzöld
- só
- bors
Elkészítése:
A kicsontozott combokat kicsit kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk.
A panír hozzávalóit összekeverjük, a húsokat alaposan belemerítjük és forró olajban kisütjük.
Köretnek krumplit és brokkolit főztem, melyekből hagyományos módon pürét készítettem, amit habzsákból egy tepsibe halmoztam és negyed óra alatt kicsit megpirítottam.
Jó étvágyat mindenkinek!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »