Lilahagymás bundában sült csirkecomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 csirkecomb (kicsontozva)
A panírhoz:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek olaj + a sütéshez
- kb 4 ek liszt (sűrű palacsintatészta állagú legyen)
- 3 ek tej
- 1/2 fej apróra kockázott lilahagyma
- apróra vágott petrezselyemzöld
- só
- bors
Elkészítése:
A kicsontozott combokat kicsit kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk.
A panír hozzávalóit összekeverjük, a húsokat alaposan belemerítjük és forró olajban kisütjük.
Köretnek krumplit és brokkolit főztem, melyekből hagyományos módon pürét készítettem, amit habzsákból egy tepsibe halmoztam és negyed óra alatt kicsit megpirítottam.
Jó étvágyat mindenkinek!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 cukkinis recept – krémlevestől a rakottasig, húsosan és húsmentesen
A cukkini az egyik legnagyobb aduász a konyhában: gyors, laktató, egészsége
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.06.20 péntek
Péntekre már mindannyian egy kicsit lazábbra vennénk a tempót, de azért jól
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.06.19 péntek
A mai nap is finomságokkal indul! Te mit főzöl ma ebédre?
Tovább olvasom »
Főzelék minden napra – zöldséges receptek frissen, gyorsan, finoman
A főzelék nem unalmas, ha jól készítjük! Ezek a krémes, fűszeres, könnyű és
Tovább olvasom »
Ha imádod a madártejet – ezeket a verziókat is ki kell próbálnod!
A madártej a magyar házi desszertek egyik örök klasszikusa – és ebben a vál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.06.19 csütörtök
A görög citromos leves frissítő kezdés lehet, amit egy tartalmas bakonyi cs
Tovább olvasom »