Katsudon pulyka szelet recept

Hozzávalók 4 személyre:
- 4 nagyobb szelet pulykamell filé
- 3 fej vöröshagyma
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 evőkanál szójaszósz
- só, őrölt fekete bors
- 2 szál újhagyma
- olaj
Panírozáshoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
Tálaláshoz:
- párolt rizs
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfoljuk kissé, sózzuk, borsozzuk, majd bepanírozzuk (liszt, tojás, zsemlemorzsa) és forró olajban ropogósra sütjük, majd félretesszük pihenni.
Egy serpenyőben olajat forrósítunk és szálasra felvágott hagymát lepirítjuk rajta. A végén hozzáadjuk a szójaszószt is. Erre a sült hagymára ráültetjük a kirántott, felszeletelt, de egyben hagyott húsokat.
A villával habosra felkevert tojást a hús köré öntjük. Összesütjük az egészet.
Tálaláskor a tojásos húst a párolt rizsre tesszük és megszórjuk a tetejét vágott újhagymával. Forrón tálaljuk.
Laktató és nagyon finom!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »