Katsudon pulyka szelet recept
Hozzávalók 4 személyre:
- 4 nagyobb szelet pulykamell filé
- 3 fej vöröshagyma
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 evőkanál szójaszósz
- só, őrölt fekete bors
- 2 szál újhagyma
- olaj
Panírozáshoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
Tálaláshoz:
- párolt rizs
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfoljuk kissé, sózzuk, borsozzuk, majd bepanírozzuk (liszt, tojás, zsemlemorzsa) és forró olajban ropogósra sütjük, majd félretesszük pihenni.
Egy serpenyőben olajat forrósítunk és szálasra felvágott hagymát lepirítjuk rajta. A végén hozzáadjuk a szójaszószt is. Erre a sült hagymára ráültetjük a kirántott, felszeletelt, de egyben hagyott húsokat.
A villával habosra felkevert tojást a hús köré öntjük. Összesütjük az egészet.
Tálaláskor a tojásos húst a párolt rizsre tesszük és megszórjuk a tetejét vágott újhagymával. Forrón tálaljuk.
Laktató és nagyon finom!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »









