Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Indiai joghurtos csirkecomb zeller-alma salátával recept

Indiai joghurtos csirkecomb zeller-alma salátával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4-6 db csirke comb filé
    • 500 ml joghurt
    • 4-5 gerezd fokhagyma
    • ízlés szerint fokhagymakrém
    • ízlés szerint curry
    • ízlés szerint kurkuma
    • ízlés szerint gyömbér
    • ízlés szerint garam masala

    Salátához:

    • 1 db kisebb fej zeller
    • 1 db alma
    • ízlés szerint uborka
    • ízlés szerint sárgarépa
    • ízlés szerint kék sajt
    • ízlés szerint pirított dió

    Elkészítése:

    A fűszereket, fokhagymát elkeverjük a joghurtban. Ebbe a pácba tesszük a combokat. Ezt előző nap is elkészíthetjük, így az ízek jobban érvényesülnek majd, de néhány órára mindenképpen tegyük hűtőbe.

    A combokat előmelegített sütőben kezdjük el sütni, 180 fokon. A joghurtos húsokat rácsra vagy grillre tesszük és kb 1 óra alatt készre sütjük.

    A salátához az almát, zellert felcsíkozzuk, adunk még mellé tetszés szerint uborkát, répát. Jól átkeverjük. Ízlés szerint fűszerezzük. Én nem tettem hozzá mást. A tetejére pedig kék sajtot és pirított diót szórtam.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá