Húsvéti medvehagymás rakott csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemell filé (4 db)
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csokor medvehagyma
- 20 dkg trappista sajt
- 4 szelet füstölt sonka
- 1 kis üveg ecetes torma
- só
- őrölt fehér bors
- chili pehely /elhagyható/
- szárnyas fűszerkeverék
- étolaj
Elkészítése:
A tojásokat megfőzzük.
A megmosott és szárazra törölt csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel és chili pehellyel.
A sajtot lereszeljük.
A csirkemellek mindkét oldalát egy kevés olajon elősütjük, majd egy tepsibe tesszük.
A tojásokat felkarikázzuk. Mindegyik csirkemellet megkenjük a tormakrémmel, befedjük főtt tojás karikákkal. Ráteszünk 3-4 levél medvehagymát, betakarjuk egy szelet sonkával, megszórjuk bőven reszelt sajttal és előmelegített sütőben megsütjük.
Légkeveréssel 200 fokon 12-15 perc.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »