Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás töltött csirkecomb recept

Gombás töltött csirkecomb
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6 csirkecomb
    • 1 üveg gomba
    • 1 fej vöröshagyma
    • 10 dkg füstölt tarja
    • friss petrezselyemzöld
    • 6 szelet bacon
    • sült csirke fűszerkeverék
    • bors

    Elkészítése:

    A csirkecombokat kicsontozzuk, de a bőrét rajta hagyjuk. Befűszerezzük a fűszerkeverékkel.

    A hagymát apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a kis kockára vágott füstölt tarját, majd a gombát. Összesütjük, sózzuk, borsozzuk és a végén megszórjuk friss pertezselyemmel.

    A csirkecombokat egyenként megtöltjük a gombás raguval. Amikor megtöltöttük, feltekerjük és a baconnel körbetekerjük és ez segít majd, hogy a sütésnél ne essen szét a hús.

    Előmelegített sütőben először fólia alatt 40 percig sütjük, majd fólia nélkül további 10 percig.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá