Gombás-krémsajtos tészta recept

Hozzávalók:
- 20 dkg gomba
- 1 csirkemell
- 1 tömlős, tejszínes sajt
- 40 dkg tészta
- 3 gerezd fokhagyma
- ízlés szerint szerecsendió
- ízlés szerint kakukkfű
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
Elkészítése:
Száraz, forró serpenyőben megsütöm a gombát és félreteszem.
A csirkét felkockázom és kevés olívaolajban megpárolom. Hozzáadom a préselt fokhagymát, a fűszereket és némi szerecsendiót. Beleöntöm a gombát és hozzáadom a sajtot is. Sok petrezselyemmel fűszerezem és felforralom.
Közben elkészítem a tésztát.
A kész tésztát a raguba öntöm és némi főzővízzel lazítom. Bazsalikommal és parmezánnal ízesítem.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »