Gombás-krémsajtos tészta recept

Hozzávalók:
- 20 dkg gomba
- 1 csirkemell
- 1 tömlős, tejszínes sajt
- 40 dkg tészta
- 3 gerezd fokhagyma
- ízlés szerint szerecsendió
- ízlés szerint kakukkfű
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
Elkészítése:
Száraz, forró serpenyőben megsütöm a gombát és félreteszem.
A csirkét felkockázom és kevés olívaolajban megpárolom. Hozzáadom a préselt fokhagymát, a fűszereket és némi szerecsendiót. Beleöntöm a gombát és hozzáadom a sajtot is. Sok petrezselyemmel fűszerezem és felforralom.
Közben elkészítem a tésztát.
A kész tésztát a raguba öntöm és némi főzővízzel lazítom. Bazsalikommal és parmezánnal ízesítem.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »