Gesztenyével töltött csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 5 db egész csirkecomb
- szárnyas fűszerkeverék vagy csak só és ízlés szerinti fűszerek
A töltelékhez:
- 25 dkg fagyasztott 100 %-os gesztenye
- 1 maréknyi aszalt barack
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 tk só
- 1-2 ek GM zabpehely
Továbbá:
- 2 alma
Elkészítése:
A töltelékhez a gesztenyét kiolvasztjuk. A tojásokat a sót és annyi zabpelyhet adunk hozzá, hogy ne legyen túl lágy a massza, nekem 2 evőkanálnyi kellett, adjuk hozzá az az apró kockára vágott aszalt barackot is.
A húst befűszerezzük, majd a bőre alá töltjük a gesztenyés tölteléket.
Tepsibe rakjuk. Én 2 almát megpucoltam, felszeltem és közé dobtam, majd fólia alatt sütötjük 180 fokon kb 40 percig, majd fólia nélkül kb 15 percig.
Tipp:
Egyszerű elkészíteni, megfizethető is. Akár karácsonyi menü része is lehet.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »