Gesztenyével töltött csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 5 db egész csirkecomb
- szárnyas fűszerkeverék vagy csak só és ízlés szerinti fűszerek
A töltelékhez:
- 25 dkg fagyasztott 100 %-os gesztenye
- 1 maréknyi aszalt barack
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 tk só
- 1-2 ek GM zabpehely
Továbbá:
- 2 alma
Elkészítése:
A töltelékhez a gesztenyét kiolvasztjuk. A tojásokat a sót és annyi zabpelyhet adunk hozzá, hogy ne legyen túl lágy a massza, nekem 2 evőkanálnyi kellett, adjuk hozzá az az apró kockára vágott aszalt barackot is.
A húst befűszerezzük, majd a bőre alá töltjük a gesztenyés tölteléket.
Tepsibe rakjuk. Én 2 almát megpucoltam, felszeltem és közé dobtam, majd fólia alatt sütötjük 180 fokon kb 40 percig, majd fólia nélkül kb 15 percig.
Tipp:
Egyszerű elkészíteni, megfizethető is. Akár karácsonyi menü része is lehet.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »