Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Füstölt tarjával és tojással töltött csirkecombok recept

Füstölt tarjával és tojással töltött csirkecombok
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 3 db egész csirkecomb
    • 20 dkg füstölt tarja
    • 2 db főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS (felkockázva)
    • 2 db áztatott zsemle
    • bors
    • petrezselyemzöld
    • kakukkfű

    Elkészítése:

    A zsemléket beáztatjuk, majd kifacsarjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a felkockázott füstölt tarját és a felkockázott főtt tojásokat.

    Kézzel a csirkecombok bőre alá nyomkodjuk a tölteléket, és fogpiszkálóval összefogatjuk.

    A combokat még kicsit sózzuk, kakukkfüvet és petrezselyemzöldjét szórunk rá és előmelegített 180 C fokos sütőben kb. 50 percig sütjük.

    Én időnként vízzel spiccelgettem.

    Tipp:

    Aki szereti az kevés mézet is csepegtethet a combok tetejére, attól még szebb, pirosabb színe lesz.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá