Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Frankfurti csirketokány recept

Frankfurti csirketokány
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 db csirkemell filé
    • 1 kisebb fej kelkáposzta
    • 2 pár virsli
    • 1 db kisebb vöröshagyma
    • 2 ek paradicsompüré
    • 2 ek étolaj
    • 3 gerezd fokhagyma
    • 1 tk majoranna
    • 1 kávéskanál pirospaprika
    • 1 ek keményítő
    • frissen őrölt bors

    Elkészítése:

    A kelkáposztát metéltre, húst csíkokra, virslit karikára vágom.

    A felaprított vöröshagymát az olajon megdinsztelem, rádobom a húst, sózom, borsozom, megszórom majorannával és fehéredésig pirítom.

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Ráteszem a kelkáposztát, összeforgatom, míg a káposzta picit össze esik, majd hozzákeverem a paradicsompürét, meghintem a pirospaprikával és 5-10 percig fedő alatt párolom, ha szükséges felöntöm egy kevés vízzel.

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    A zúzott, vagy lereszelt fokhagymát és keményítőt kevés vízzel elkeverem és a virslivel együtt a húshoz adom.

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Megforralom és tálalom.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá