Fokhagymás-tejfölös bundában sült csirke recept
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell filé
- 5 ek tejföl
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 5 ek liszt + a hús forgatáshoz
- 3 gerezd fokhagyma
- olaj a sütéshez
- ízlés szerint só és őrölt bors
- krémsajt ízlés szerint (1-2 kk)
Elkészítése:
A húst vastagabb csíkokra vágom, besózom és félreteszem.
A tejfölt elkeverem a tojással, a reszelt/zúzott fokhagymával, a liszttel, sóval és borssal (aki szereti elkeverhet benne még ízlés szerint egy kis krémsajtot is).
A húscsíkokat megforgatom lisztben, majd a tejfölös masszában és forró olajban aranysárgára sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »










